Tarieven

Ik ben aangesloten bij het NIP en lid van de NVPA. Soms zijn werkgevers bereid een deel van de kosten voor hun rekening te nemen of kom je voor een gedeeltelijke vergoeding in aanmerking via je zorgverzekeraar. 

Kosten per sessie 2024

Kijk hier voor de zakelijke tarieven.

  • Psychologisch consult regulier (1-op-1 afspraak): 109 euro
  • Intake en psychologisch consult lang (1-op-1 afspraak): 165 euro

Een reguliere sessie duurt 45-60 minuten, en een intake ca. 75 minuten. Over een afspraak bij een psycholoog hoef je geen btw te betalen.

Online therapie
De kosten voor online therapie zijn hetzelfde als voor de consulten in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een mix van online sessies en afspraken op locatie.

Afspraak annuleren
Hoe vervelend ook, soms kan een afspraak niet doorgaan. Tot twee werkdagen voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Als je daarna afzegt, breng ik het tarief van de sessie in rekening.

Vergoedingen psychologisch consult
Ik ben psycholoog NIP en lid van de NVPA, en veruit de meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor individuele consulten bij psychologen die zijn aangesloten bij deze beroepsvereniging. Daarvoor heb je geen verwijzing nodig.  Omdat de sessies vanuit het aanvullende pakket vergoed worden, betaal je geen eigen risico. Wees je er wel van bewust dat iedere zorgverzekeraar het aanvullende pakket anders regelt: er is vaak een maximum vergoeding per dag en per jaar, wat bij iedere verzekeraar weer ander is. Vraag daarom zelf vooraf bij je verzekeraar na wat in jouw geval wel en niet vergoed wordt.

Let op: als je deelneemt aan een workshop geldt daarvoor geen vergoeding door de zorgverzekeraar. Ook coaching wordt niet vergoed – ook niet vanuit het aanvullende pakket. Soms zijn werkgevers en/of uitkeringsinstanties bereid om een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. Maar ook dat zul je zelf vooraf moeten checken.

Beroepscodes
Ik ben psycholoog NIP en aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en houd me aan de beroepscodes van deze instituten.

Susan Vroemen
  • In mijn begeleiding sta ik naast je en ik stel de vraag achter de vraag
  • Helder, doortastend, rechtdoorzee
  • Samen je innerlijke stem en authentieke zelf vinden

Heb je een vraag of wil je een intakegesprek inplannen?

Bel of mail me gerust voor meer info.

Aangesloten bij:

Ned. ver. van psychologen en agogen

Overige gegevens

ASN Bank: NL29ASNB0707726220 
BTW: NL001678652B52
KvK: 50890999

error: Content is protected !!