Krammstate, Christiaan Krammlaan Utrecht
Christiaan Krammlaan-2

Route en parkeren
De praktijk ligt aan de rand van het centrum van Utrecht, in een oud kruisgebouw (Krammstate) waar allerlei coaches en zorgprofessionals werken. Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond, en er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Mocht er geen plek meer zijn, dan kun je betaald parkeren aan de straat. Klik hier voor de route naar de praktijk.

Met de trein
Vanaf Utrecht CS gaat er ongeveer elk kwartier een trein naar station Utrecht Overvecht. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar mijn praktijk. Verlaat het station aan de kant van de Albrecht Thaerlaan (Tuindorp) en volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal. Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel over de autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug links af richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is nu de eerste straat rechts. Na 50 meter vind je aan de rechterkant het gebouw waarin mijn praktijk is gevestigd: Krammstate.

Met de bus
Vanaf Utrecht CS (lijn 1), Lunetten (lijn 10) of de Uithof (lijn 30) stap je uit bij de halte Tripkade. Steek de weg over en loop de Christiaan Krammlaan in. Na 50 meter vind je aan de rechterkant het gebouw waarin mijn praktijk is gevestigd: Krammstate.

error: Content is protected !!