Coaching

Een nieuwe stap zetten met coaching

Is het lastig om je plek te vinden in je werk, loopt een samenwerking niet zo lekker, of val je steeds terug in dezelfde patronen? Je bent van harte welkom om te kijken hoe je daar verandering in brengt.  

Ik help je als psycholoog maar ik zet ook mijn ervaring als bedrijfskundige in als ik je coach. We maken samen de onderliggende patronen helder en ik help je met verschillende tools om je weer in je kracht te zetten. 

Foto: Ambrose Chua

Coachvragen die regelmatig langs komen:

Zit je met een bepaald vraagstuk? Neem gerust contact met me op om te overleggen of ik je kan helpen.

"Een lastig begin met een team, waar ik de 4e leidinggevende was in twee jaar. De gesprekken hebben me geholpen om mijn positie goed neer te zetten zonder mezelf te verliezen."

Psycholoog én bedrijfskundige

Ik heb veertien jaar ervaring als bedrijfskundige in het begeleiden van mensen in complexe veranderprocessen. Dat heb ik gedaan vanuit interne rollen als projectmanager en regiomanager, als ook extern vanuit de consultancy.

Ik ken de wereld van politieke belangen, maar ook het belang van integer leiderschap, onderhandelen en samenwerken. En ik weet hoe fijn het is als je deel uitmaakt van een groep met een positieve dynamiek, maar ook hoe het is om te werken in een ziekmakende cultuur.

Deze ervaringen maken dat ik heel goed de context kan zien waarin je je beweegt, de verhoudingen waar je mee te maken hebt, en de uitdagingen waar je voor staat.

"Deze coaching heeft me enorm vooruit geholpen in mijn werk. Maar ik ben vooral als mens gegroeid en dat neem ik overal mee naartoe!"

Mijn cliënten werken onder andere bij:

error: Content is protected !!